Meny

Om

Palmgren Artdirection sitter under ett och samma tak med ca 40 stycken fristående kreatörer och konsulter inom marknadsföring, reklam och design i nätverket Block Stockholm. Men vi delar inte bara lokal, utan även samma professionella inställning till det vi gör. Vår breda kompetens och närheten till varandra gör det lika enkelt att ta mer komplexa uppdrag tillsammans, som det är att ge fullt fokus åt enskilt mindre.

Allt detta gör att kompetens och kraft finns för att kunna angripa alla de kommunikativa dicipliner och behov som idag krävs för att lösa de utmaningar våra kunder står inför. Det kan vara allt från att bygga varumärken, skapa digital närvaro via webb, appar, sociala media, men även printannonsering, broschyrer, events, bokformgivning till kanske något så enkelt som en rollup? Helt enkelt en helhetslösning som skapar fungerande kommunikation så att du och ditt företag i slutändan kan göra bra affärer.

Frilans

Har du ett akut behov av att släcka en brand i ateljén? Eller söker du en mer långsiktig partner som tar ett större grepp om en kund eller projekt?

Jag har lång erfarenhet som frilansande Creative Director, Art Director och Grafisk Formgivare på förlag, reklam- och inhousebyråer, både här i Stockholm och ute i landet.

Välkommen på en kaffe.

Palmgren Artdirection AB
Åsögatan 115
116 24 Stockholm
0733-17 22 17
mattias@palmgrenartdirection.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!